• Mon - fri 9.00 - 18.00, Sat 10:00-14:30
  • Porgesring 8, 22113 Hamburg- Germany
  • 040-71899391

Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Siddiqi Truck GmbH kushton rëndësi të madhe për mbrojtjen e të dhënave tuaja personale. Ne mbajmë të dhënat tuaja personale konfidenciale sipas kërkesave ligjore në fuqi. Diese Datenschutzerklärung erörtert unserem Umgang mit Ihren personenbezogenen und Ihren sonstigen Nutzungsdaten, die wir von Ihnen erhalten..

studim, Përpunimin dhe përdorimin e të dhënave personale
Të dhënat personale është informacion në lidhje me rrethanat personale ose materiale të një person fizik të identifikuar apo të identifikueshëm. Kjo përfshin informacion të tillë si p.sh.. emri i saj i vërtetë, Ihre Anschrift, Numri juaj i telefonit dhe data e lindjes. ne mbledhim, verarbeiten oder nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur für die Zwecke, für die diese Daten uns von Ihnen überlassen wurden. Ihre an uns übermittelten personenbezogenen Daten werden nicht ohne Ihre Einwilligung an Dritte weitergegeben. Përjashtimet janë raste, në të cilën ne jemi të detyruar të dorëzojë të dhënat për shkak të dispozitave të detyrueshme ligjore.

Zbulimi i të dhënave personale
Transferimi i të dhënave tuaj nuk është.