• Mon - fri 9.00 - 18.00, Sat 10:00-14:30
  • Porgesring 8, 22113 Hamburg- Germany
  • 040-71899391

About us

Customer service is not a
department, it

Siddiqi TRUCK GMBH

Tregtia në shërbime dhe kujdes

Mirë se vini në faqen tonë të internetit!
Kompania është themeluar Siddiqi Nutzfahrzeughandel 1998 në Hamburg me On- shesim kamionë përdorur, semitrailer, Trailers dhe ndërtim.

që prej 2015 kompania Siddiqi Truck GmbH u themelua në Hamburg dhe si drejtor menaxhues Kamaluddin Siddiqi është caktuar.

numri i regjistrimit. B 135052 Amtsgericht Hamburg

taksë – ID NO.: E 300 144 839

Tatimi No.. 46 / 759 / 02653

Më të shitjes tonë të hapësirës totale ca. 6.500 m² , ne kemi në dispozicion një përzgjedhje të gjerë të kamionëve të përdorura të prodhuesit më të njohur.

përvoja jonë!
në fushën e blerjen dhe shitjen, ne ofrojmë çmime të përballueshme, me një gamë të gjerë të automjeteve.

bota komerciale
Me ekipin tonë të shitjes, ne ofrojmë gjithçka nga një burim.

shërbimet
Shitja dhe blerja e automjeteve, si dhe kërkesat e veçanta të konsumatorëve janë përpunuar në mënyrë specifike.

Siddiqi Truck GmbH – Partneri juaj në çdo aspekt – drejtë në autostradën A1 - dalje: Hamburg-Moorfleet ·

hapjes herë: Hëna deri të premten 09:00 në 18:00 shikoj

e shtunë 10:00 në 14:30 shikoj

— KAMALUDIN SIDDIQI, CEO i Siddiqi Truck GmbH