• Mon - fri 9.00 - 18.00, Sat 10:00-14:30
  • Porgesring 8, 22113 Hamburg- Germany
  • 040-71899391

Mirë se vini në Siddiqi Truck GmbH.

Këtu ju mund të gjeni ofertat tona.

WELCOME TO
Siddiqi Truck GmbH

We are there for you to buy your old-used trucks and cars.We pay the highest daily price. We also have a selection of different trucks in our fleet for your use in stock. Please scroll and look at.

Are You looking for a Truck?

Our trucks are delivered fully-registered with all requirements completed. We’ll deliver your truck wherever you are.

Do You want to sell a truck?

What’s your truck worth? Receive the absolute best value for your trade-in vehicle. We even handle all paperwork. Schedule your appointment today!

WHY CHOOSE US

Ne të ju ndihmojë për të gjetur kamion duhur

Na kontaktoni, na tregoni se çfarë lloj kamion ose rimorkio që ju jeni në kërkim për dhe ne do t'ju ndihmojë të merrni ato.

Wide Range of Brands

Nga prodhuesit e automjeteve kryesore të tilla si Mercedes, Volvo, MAN, DAF, Iveco dhe Scania

besuar Worldwide

Ne bëhemi ofertat e reja çdo ditë. Dhe ne jemi të besuar nga një komunitet prej qindra blerësit në mbarë botën..

Shërbimi ynë

Departamenti ynë shërbim e bën të sigurt se të gjitha dokumentet do të përfundojë.